RSS

Емоции _ТЕО

Днес
не се ядосвай!
не се гневи!
бъди смирен!
бъди честен в своята работа!
бъди състрадателен към себе си
и към другите!

Д-р Микао Усуи


Tехниката за Емоционално Освобождаване - ТЕО е създадена от американеца Гари Крейг, инженер от университета Станфорд, Калифорния.
TЕО е ново и вече признато направление в енергийната психология, популярен успешен метод за освобождаване от излишен негативен емоционален товар, който се основава на концепцията, че "причината за всички негативни емоции са прекъсвания в енергийната система на човешкото тяло".



Това e психологическа форма на акупунктура, с която, бързо и лесно балансираме енергийната система, с цел оптимизиране на емоционалното и физическо здраве, както и за постигане на
по-високи цели в живота.
няма отрицателни ефекти, натиск или опъване на тялото.
Това са забавни процедури, които се усвояват много бързо и лесно. Състои се в стимулиране на определени акупунктурни точки на енергийните меридиани чрез енергичното им потупване (барабанене) с върха или възглавничките на пръстите на ръцете.


... Жизнената Енергия е позната на всички култури от древността под различно име. В много древни лечебни методики можем да открием познаването и работата с тази Енергия, известна като Ki в Япония, Chi в Китай, Prana в Индия, Ka в Египет, Wakan за Сиукси, Baraka за Суфите и т.н...

0 коментара:

Публикуване на коментар