RSS

Етерните преживявания

Отрицателните етерни преживявания нерядко са свързани със загубата от човека на своята "физическа" цялостност: тогава той казва, че целият е "разглобен", че при него цялото тяло се разпълзява на части, главата се нагорещява и тем подобни.
Към етерната модалност се отнася храната, храносмилането и сексът като преживяване на човека. Обърнете внимание: има етерен възглед към тези процеси, а има и физически. Физическият - това е храната като такава. Например, ето салата - от какво се състои тя, какви компоненти има, как са нарязани и прочие.

Angel Images Angel Pics Photo Sharing

Етерният възглед за храната - това е нещото, което чувствам, когато я дъвча, смилам. Има хора, които са много чувствителни към това. Също както те обичайно са чувствителни към своето състояние, например, по време на тичане, по време на физическо натоварване, по време на сън и т.н. Тези видове чувствителност съответстват на положение на събирателната точка на етерен план. Тук се отнася преживяването на плътността на тялото, еластичността на тялото и обкръжаващата среда.

0 коментара:

Публикуване на коментар