Мексиканско авокадо
Публикувано от
hristova_dh
on 26 август 2012
Етикети:
recepti
Продукти:
2 броя авокадо
1/2 ч. ч. консервирана царевица на зърна
1/2 ч. ч. сварен грах
1/2 ч. ч. мариновани нарязани гъби
1/2 ч. ч. настърган кашкавал
Приготвяне:
• Авокадото се разрязва напречно на две половинки.
• Костилките се изваждат и с лъжичка леко се издълбава сърцевината.
• Във всяка образувана по тоя начин лодчица се слага по малко от смесените грах, царевица и гъби.
• Мексиканското авокадо се наръсва с кашкавал и се запича за 15 минути.
Бележки:
* Източник : Кулинарен Журнал
0 коментара:
Публикуване на коментар